Home / Beauty  / Έχετε σγουρά μαλλιά; Τότε μην κάνετε αυτά τα λάθη

Έχετε σγουρά μαλλιά; Τότε μην κάνετε αυτά τα λάθη

Έχετε σγουρά μαλλιά; Τότε μην κάνετε αυτά τα λάθη
Τα λάθη που κάνουν όσες έχουν σγουρά μαλλιά. 

Τα τέσσερα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Τα σγουρά μαλλιά είναι σίγουρα πιο απαιτητικά συγκριτικά με τα ίδια μαλλιά. Για αυτόν τον λόγο χρειάζονται συγκεκριμένη περιποίηση. Συγκεντρώσαμε τα πιο συχνά λάθη που κάνουν όσες έχουν τις γλυκύτατες, αλλά ατίθασες μπούκλες και ταλαιπωρούνται.  

 

Έχετε σγουρά μαλλιά; Τότε μην κάνετε αυτά τα λάθη

 

Δεν δίνετε βαρύτητα στις μάσκες μαλλιών. 

Σπιτικές ή της αγοράς οι μάσκες μαλλιών είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τη λάμψη και τη συνολική υγεία των μαλλιών σας. Πόσο μάλλον αν έχετε σγουρά μαλλιά που έχουν ανάγκη από λίγο περισσότερη περιποίηση. Αγοράστε μάσκες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα σγουρά μαλλιά ή φτιάξτε δικές σας με βάση το ελαιόλαδο ή το καστορέλαιο που ενδυναμώνουν την τρίχα σε βάθος. Πιο συγκεκριμένα, δείτε εδώ και εδώ απίθανες συνταγές για λαμπερά και πιο υγιή μαλλιά. 

 

Πιάνετε συνέχεια τα μαλλιά σας. 

Το να πιάνετε συνεχώς τα μαλλιά σας και να παίζετε μαζί τους είναι μάλλον κακό για την εμφάνιση των μακριών μαλλιών. Όταν παίζετε συνέχεια με τα μαλλιά σας χαλάτε τις φυσικές σας μπούκλες, γεγονός που κάνει τα μαλλιά σας να φριζάρουν και να φαίνονται άσχημα. Τέλος, θα πρέπει ξανά να τα φτιάξετε και πιθανόν να χρησιμοποιήσετε hair εργαλεία με θερμότητα, τα οποία καταστρέφουν την τρίχα. 

 

 

Έχετε σγουρά μαλλιά; Τότε μην κάνετε αυτά τα λάθη

 

 

Χτενίζετε τα μαλλιά σας μετά το μπάνιο. 

Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε ωραίο σχήμα, τότε πρέπει την ώρα που κάνετε μπάνιο και έχετε απλώσει την μαλακτική κρέμα, να πάρετε την κατάλληλη βούρτσα και να χτενιστείτε. ΜΕ αυτόν τον τρόπο δεν θα αλλοιώσετε αφενός την ποιότητα της τρίχας και αφετέρου θα αποφύγετε το φριζάρισμα. 

 

Δεν χρησιμοποιείτε λαδάκια μαλλιών. 

Τα λαδάκια είναι απαραίτητα για την υγεία των μαλλιών σας. Το argan oil ή το λάδι καρύδας, ενυδατώνουν σε βάθος τις τρίχες και ταυτόχρονα προσφέρουν μία ακαταμάχητη λάμψη, ακόμη και αν έχετε άγριες, ατίθασες μπούκλες. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!