Home / Beauty  / Έχετε ξανθά μαλλιά; Δείτε πώς να τα φροντίσετε

Έχετε ξανθά μαλλιά; Δείτε πώς να τα φροντίσετε

Ξανθά μαλλιά

Ο κάθε τύπος μαλλιών έχει τη δικιά του φροντίδα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να περιποιηθείτε τα ξανθά μαλλιά σας.

 

Η hair care ρουτίνα μας είναι το ίδιο σημαντική με τη skin care. Τα μαλλιά σας οφείλουν να δέχονται την περιποίηση και τη φροντίδα που τους αναλογεί. Μόνο έτσι θα είναι υγιή και λαμπερά. Από τους πιο δύσκολους τύπους είναι σίγουρα τα ξανθά μαλλιά. Ένα sun kissed ή all time classic, από το Hollywood, ξανθό θα είναι πάντα στη μόδα. Ωστόσο, η περιποίηση και η διατήρησή του θεωρείται μια δύσκολη διαδικασία.

 

 

Πρέπει να εμπιστευτείτε τον hair stylist σας και να τον συμβουλεύεστε πάντα. Βεβαιωθείτε πώς γνωρίζετε ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά. Τα κατάλληλα σαμπουάν, μάσκες και conditioner είναι βασική προτεραιότητα σας. Προμηθευτείτε όσα είναι πολύ καλής ποιότητας, για βαμμένα και ξανθά μαλλιά. Το λούσιμο σας να κυμαίνεται στις 3-4 φορές την εβδομάδα και να αποφεύγετε το πολύ ζεστό νερό.

 

 

⇒ Sos! Η ενυδάτωση τους είναι το πιο σημαντικό βήμα, που δεν πρέπει να ξεχνάτε. Χαρίστε στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που χρειάζονται, εφαρμόζοντας μάσκες, θεραπείες και ειδικά λαδάκια. Πολύ χρήσιμο έχει αποδειχθεί το μωβ σαμπουάν. Είναι ένα προϊόν που θα αντιμετωπίσει τους κίτρινους τόνους και θα διατηρήσει το χρώμα. Θερμότητα και ήλιος θεωρούνται οι κυριότεροι “εχθροί” του ξανθού. Ελαχιστοποιείστε την έκθεση στη θερμότητα και προμηθευτείτε τα κατάλληλα “όπλα” προστασίας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.