Home / Beauty  / Έχεις τριχόπτωση; Δες πως να τη σταματήσεις!

Έχεις τριχόπτωση; Δες πως να τη σταματήσεις!

Η τριχόπτωση σε λογικά επίπεδα δεν είναι ανησυχητική, καθώς είναι λογικό να πέφτουν τρίχες από τα μαλλιά μας και να ανανεώνονται.

 

Πολλές φορές όμως, λόγω άγχους και έντονης καθημερινότητας, έχουμε τριχόπτωση πέραν των φυσιολογικών επιπέδων.

 

Ειδικά το άγχος, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επιρρεάσει αρνητικά πολλά πράγματα στον οργανισμό μας, γι’ αυτό θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να το αντιμετωπίζουμε ή να απευθυνόμαστε στους ειδικούς.

 

Σε ό,τι αφορά όμως την τριχόπτωση λόγω άγχους, αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε την υγεία των μαλλιών μας με τα κατάλληλα μέσα και προϊόντα. Η κακή ή ελλειπής φροντίδα των μαλλιών σε περιόδους έντονου στρες μπορεί να μην οδηγήσει απαραίτητα σε τριχόπτωση, αλλά τα μαλλιά θα επιρρεαστούν και θα είναι ξερά και άτονα.

 

Η λύση κρύβεται στο Ιnvati Αdvanced System της AVEDA.

 

Το σημαντικό με τη συγκεκριμένη σειρά είναι πως μειώνει την τριχόπτωση έως και 53% και αμέσως κάνει την τρίχα πιο χοντρή, αν εφαρμόζεται κάθε μέρα.

 

Η σύσταση των προϊόντων της σειράς αυτής είναι 94% φυτικής προέλευσης, ενώ το αναζωογονητικό μείγμα βοτάνων της Αγιουρβέδα, βοηθά στο να έχουμε όσο μακριά μαλλιά θέλουμε και πιο ανθεκτικά από ποτέ!

 

 

τριχόπτωση τριχόπτωση τριχόπτωση

 

Σαφώς βέβαια, πέρα από τα προϊόντα περιποίησης και ενίσχυσης των μαλλιών, χρειάζεται σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ενυδάτωση του οργανισμού και άσκηση.

 

Πηγή: Xanthi Hair Gallery

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?