Home / Men  / Grooming  / Έχεις ακμή στην πλάτη; Δες πώς να την αντιμετωπίσεις!

Έχεις ακμή στην πλάτη; Δες πώς να την αντιμετωπίσεις!

Η ακμή στην πλάτη μπορεί να είναι το ίδιο δυσάρεστη με το πρόσωπο. Βρες τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να την αντιμετωπίσεις!

 

Έχεις ακούσει για την ακμή στην πλάτη ή τη λεγόμενη bacne; Πάσχεις και εσύ από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση; Όπως υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις την ακμή στο πρόσωπο έτσι μπορείς και στο σώμα. Το κακό με αυτήν τη μορφή ακμής είναι ότι αργούμε να την αντιληφθούμε και να δώσουμε την προσοχή που απαιτείται. Το αποτέλεσμα; Να εξαπλώνεται γρήγορα. Συνεπώς το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μην το αμελήσεις και να δράσεις γρήγορα και προληπτικά!

First things first! Τι είναι αυτό που προκαλεί ακμή στην πλάτη; Οι πόροι που φράζουν, νεκρά κύτταρα και λυπαρότητα. Ένας άλλος λόγος είναι η τριβή με διάφορα αντικείμενα όπως καθίσματα, τσάντες και ρούχα. Το να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα είναι ήδη γνωστό! Οι συμβουλές και οι συνήθειες που ακολουθείς για το πρόσωπο είναι ίδιες για την πλάτη! Cleanser, body bars και scrub σώματος για να καθαρίζει βαθιά η επιδερμίδα.

ακμή στην πλάτη

Μπορείς να εφαρμόσεις στα σημεία επιθέματα ακμής τα λεγόμενα patches ή treatment spots ώστε να ξεφορτωθείς εύκολα ένα σπυράκι. Υπεροξύδεια και οξέα θα βοηθήσουν για πιο μακρυπρόθεσμα αποτελέσματα. Αν δεις ότι η ακμή δεν υποχωρεί επισκέψου τον δερματολόγο σου. Πρόσεξε διατροφή, καθάρισε την επιδερμίδα και χρησιμοποίησε spray και κρέμες με συστατικά κατά της ακμής.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.