Home / Men  / Έξυπνα και παιχνιδιάρικα gadgets για δώρο!

Έξυπνα και παιχνιδιάρικα gadgets για δώρο!

Παιχνιδιάρικα gadgets για όλα τα γούστα! 

Θέλετε να κάνετε ένα δωράκι στους φίλους σας και ψάχνετε χαριτωμένα, έξυπνα και παιχνιδιάρικα gadgets; Συγκεντρώσαμε για εσάς 4 προτάσεις για έξυπνες συσκευές, που αποτελούν σούπερ δωράκια για τους tech lovers!  

 

 

Darth Vader stand

Οι θιασώτες του Star Wars θα το λατρέψουν καθώς η συγκεκριμένη βάση με τη μορφή του Darth Vader είναι ένα εξαιρετικό δωράκι για εκείνους. Μπορείτε να αφήσετε το κινητό σας να ξεκουραστεί πάνω του ή να βλέπετε ταινίες σε αυτό, ενώ παράλληλα το φορτίζετε, καθώς η συσκευασία περιλαμβάνει και καλώδιο φόρτισης 2 μέτρων! 

 

 
Βluetooth Tracking Tag

Design και λειτουργικότητα ενώνουν τις δυνάμεις σε αυτό το ξύλινο, μικροσκοπικό gadget που είναι ιδανικό δωράκι για τους πιο ξεχασιάρηδες. Τοποθετήστε αυτή την έξυπνη συσκευή στο κινητό σας τηλέφωνο ή όπου αλλού εσείς θέλετε και έχετε πάντοτε τον έλεγχο του που βρίσκονται τα πράγματά σας. 

 

Thor Hammer 3D Deco Light

Οι φαν της Marvel θα κατενθουσιαστούν με το Σφυρί του αγαπημένου τους ήρωα Thor που αποτελεί τέλειο δωράκι ακόμη και για τους ενήλικες. Το Thor Hammer ό,τι πρέπει για θεματικό δωμάτιο, περισσότερο διακοσμητικό, εκπέμποντας ταυτόχρονα ένα ατμοσφαιρικό μπλε φως! 

 

 

Packman Joystick

Με vintage στυλ και άρωμα μιας άλλης εποχής, το συγκεκριμένο joystick είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για τους νοσταλγούς gamers. To Packman Joystick συνδέεται με κάθε τηλεόραση και σας επιτρέπει να χαρείτε στο έπακρο τη διασκεδαστική εμπειρία των video games! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!