Home / Cozyhome  / Architecture  / Ένα σύγχρονο “καταφύγιο” στο αμερικανικό Berkshires, μας παρασύρει στη winter-chic αισθητική του

Ένα σύγχρονο “καταφύγιο” στο αμερικανικό Berkshires, μας παρασύρει στη winter-chic αισθητική του

Το ξενοδοχείο Tourists μας κάνει να ονειρευόμαστε τον επόμενο προορισμό μας…

Ανήκει στα  Design Hotels TM και αποτελεί τον ορισμό του σύγχρονου χειμερινού καταφυγίου, με έντονες επιρροές από τα κλασικά αμερικανικά μοτέλ. Το ξενοδοχείο Tourists βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Hoosic, στην πόλη Berkshires του αμερικανικού North Adams.

 

 

Σχεδιασμένο για τον σύγχρονο ταξιδιώτη του 21ου αι. προσφέρει όλα όσα εκέινος αναζητά, από το υψηλό design μέχρι τις αυθεντικές εμπειρίες στη φύση. Τα 48 του δωμάτια είναι κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, ακολουθώντας ένα smartly casual στυλ, γεμάτα μαξιλάρια από παλιά και νέα υφάσματα.

 

 

Η interior designer Julie Pearson δημιούργησε για όλους τους χώρους  custom-made φωτιστικά και κομοδίνα, τα οποία αποτυπώνουν το αμερικανικό πνεύμα, που χαρακτηρίζει ολόκληρη την ιδιοκτησία. Δερμάτινοι καναπέδες, τραπέζια από ακατέργαστο ξύλο και υφασμάτινες ταπετσαρίες, δημιουργούν ένα σκηνικό, που δεν κραυγάζει υπερβολή αλλά εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τη δημιουργικότητά του.

 

 

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου στηρίχτηκε στην τυπολογία των τοπικών αγροτόσπιτων, κατασκευασμένο από ξύλο, με μεταλλικά τελειώματα. Τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν την πλήρη θέαση του πανέμορφου φυσικού τοπίου.

 

 

 

Το εστιατόριο στεγάζεται ακριβώς δίπλα, σε μια πρώην  αγροτική κατοικία του 1813 και περιλαμβάνει έναν υπέροχο lounge χώρο για cocktails. O ταλαντούχος chef  Corey Wentworth επιμελείται το πλούσιο μενού.

 

 

Σίγουρα ένας από τους προορισμούς μας, όταν επανέλθουμε σε όσα μας έλειψαν τόσο πολύ…

 
 
 
 
 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath