Home / Good Life  / Ένα σύγχρονο γαστρονομικό φεστιβάλ στο Λουτράκι!

Ένα σύγχρονο γαστρονομικό φεστιβάλ στο Λουτράκι!

Το Λουτράκι Κορινθίας διοργανώνει ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό φεστιβάλ, το Taste of Loutraki, στις 16-18 Ιουνίου.

 

Με πρωταγωνιστές τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, διοργανώνεται το σύγχρονο γαστρονομικό φεστιβάλ, Taste of Loutraki. Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις της πόλης, ξενοδοχεία, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, κορυφαίοι chefs και ένα εξειδικευμένο τοπικό δίκτυο τουρισμού εμπειριών. Όλοι αυτοί ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την ομπρέλα του καινοτόμου Taste of Loutraki. Στο 3ημερο γαστρονομικό φεστιβάλ οι επιχειρήσεις εστίασης θα προσφέρουν σε ειδική τιμή μενού με βάση τα προϊόντα της Κορινθιακής γης. Στο 3ημερο γαστρονομικό φεστιβάλ οι επιχειρήσεις εστίασης θα προσφέρουν σε ειδική τιμή μενού με βάση τα προϊόντα της Κορινθιακής γης.

 

γαστρονομικό φεστιβάλ

 

Το κοινό θα γεμίσει με γευστικές εμπειρίες και παράλληλα θα δοθεί ένα σημαντικό κίνητρο για να επιλέξει κανείς το Λουτράκι για μία σύντομη απόδραση. Παράλληλα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, θα λάβει χώρα Press Trip στο οποίο θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι Τουρισμού και Γαστρονομίας με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων, που αποτελούν την κορωνίδα της Κορινθιακής γαστρονομίας, σε θεματικά ΜΜΕ. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Από τις 16 μέχρι και τις 18 Ιουνίου ένα υπέροχο φεστιβάλ γεύσεων σάς περιμένει στο Λουτράκι!

 

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Από τις 16 μέχρι και τις 18 Ιουνίου ένα υπέροχο φεστιβάλ γεύσεων σάς περιμένει στο Λουτράκι! Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.