Home / Fashion  / Ένα ξεχωριστό pop-up store σε σχήμα τσάντας από τα notos Θεσσαλονίκης

Ένα ξεχωριστό pop-up store σε σχήμα τσάντας από τα notos Θεσσαλονίκης

pop up store

Ένα pop-up store ωδή στο πιο απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα, φιλοξενείται στο πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης, στη Στοά Χιρς.

 

Εδώ και μία εβδομάδα, το πολυκατάστημα του notos στη Θεσσαλονίκη έχει την τιμή να φιλοξενεί το πιο ιδιαίτερο και fun pop-up store που έχουμε δει! Ένα εντυπωσιακό installation σε σχήμα τσάντας στήθηκε επί της στοάς Χιρς, για να μετατρέψει το shopping therapy σε μία μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία! Το πιο απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ, η τσάντα, αξιοποιείται και ως σημείο προβολής και πώλησης. Το pop-up store είναι ειδικά διαμορφωμένο με ράφια, όπου παρουσιάζονται τσάντες από τα brands που φιλοξενούνται στα πολυκαταστήματα notos. Έτσι, μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε τη νέα μας it bag μέσα από την πιο φανταστική εμπειρία αγορών!

 

 

Το νέο pop-up store στο πολυκατάστημα του notos αποτέλεσε μία ξεχωριστή ιδέα που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο σκηνογράφος Γιώργος Γεωργίου. Κάθε επισκέπτης του θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει αυτήν τη νέα καλλιτεχνική δημιουργία και να επιλέξει τη νέα του αγαπημένη τσάντα. Η Θεσσαλονίκη μαζί με τα notos κάνουν το shopping therapy την πιο διασκεδαστική εμπειρία!

 

 

Stay tuned, γιατί το κορυφαίο πολυκατάστημα ετοιμάζει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και δώρα στο εκπληκτικό installation. Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook και Youtube!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.