Home / Fashion  / Ένα λαμπερό event αφιερωμένο στο λανσάρισμα του tommy.com

Ένα λαμπερό event αφιερωμένο στο λανσάρισμα του tommy.com

Έλληνες celebrities εντυπωσίασαν με τις παρουσίες τους.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., ανακοίνωσε το λανσάρισμα του e-shop tommy.com στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019, με βασικό στόχο της νέας πλατφόρμας, να έχουν οι καταναλωτές πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων των συλλογών TOMMY HILFIGER, που περιλαμβάνει τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή TOMMY HILFIGER, τη συλλογή TOMMY SPORT, τη συλλογή TOMMY JEANS καθώς και τις συλλογές Footwear & Accessories.

 

Επίσης, διαθέσιμες θα είναι και οι capsule συλλογές για το Φθινόπωρο 2019: η συλλογή TommyXZendaya, σχεδιασμένη από κοινού με την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, η συλλογή TommyXLewis, με τον επί 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton καθώς και η συλλογή TommyXMercedes.

 

Ένα λαμπερό event αφιερωμένο στο λανσάρισμα του tommy.com έλαβε χώρα στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Το πάρτι προσέφερε στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη branded digital εμπειρία μέσα από μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι περιλαμβανομένων influencers και fashion media περιηγήθηκαν στον κόσμο του TOMMY HILFIGER μέσω της πλατφόρμας tommy.com και αγόρασαν τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσω touch screens.

 

Είσοδος στον χώρο του event.

 

Ένα digital photobooth έβαζε τους καλεσμένους στον κόσμο της TommyXZendaya συλλογής με φόντο το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, ενώ το 3d projection mapping πρόβαλε την εμβληματική χρωματική παλέτα του κόκκινου, του μπλε και του λευκού, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία της ταυτότητας του brand με σύγχρονο και ευρηματικό τρόπο. Στην είσοδο του χώρου ένα hologram projection του url tommy.com και της σημαίας του brand καλωσόριζε τους επισκέπτες παρακινώντας τους να ταξιδέψουν στις συλλογές TOMMY HILFIGER στο tommy.com μέσω οθονών.

 

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση των #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

 

Μαίρη Λιόντου

 

Έβελιν Καζαντζόγλου

 

Σίλια Ποτιούδη, Νεφέλη Γεωργαλά, Μαρία Παπαγεωργίου, Τζένη Σιέρακ, Ευρυδίκη Κόφα, Ναταλία Γεωργαλά

 

Κάτια Δέδε, Άννα Πρέλεβιτς, Έβελιν Καζαντζόγλου.

 

Συλβή Γερογιάννη, Δάφνη Νεοφύτου, Τζίνα Δραγώνα.

 

 

Τζίνα Δραγώνα, Συλβή Γερογιάννη, Γιώργος Μπετχαβάς, Έλενα Κοντοστάθη.

 

Συλβή Γερογιάννη, Γιάννης Μπελεσιώτης, Ειρήνη Λίγδα, Τζίνα Δραγώνα.

 

Νανά Αγιοπετρίτου, Συλβή Γερογιάννη.

 

Το λανσάρισμα της e-commerce πλατφόρμας ακολουθεί τη στρατηγική της Tommy Hilfiger, να οδηγήσει την αγορά σε μια νέα ψηφιακή εποχή και να χτίσει μια online κοινότητα φίλων του brand μεταξύ της νέας γενιάς καταναλωτών. Το e-shop tommy.com λειτουργεί η SARKK ΑΒΕΕ, ο αποκλειστικός διανομέας για το brand TOMMY HILFIGER στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία.

 

Aς δούμε τις εμφανίσεις των λαμπερών καλεσμένων:

Η Εβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε ένα μπορντώ βελούδινο κοστούμι με λευκό printed t-shirt, όλα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

 

Η Ελενα Γαλύφα φόρεσε ένα γκρι πουά tailored σακάκι και παντελόνι με λευκό πουά πουκάμισο όλα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019, ενώ

η Ναταλία Γεωργαλά  ένα runway tie neck κρουαζέ μεταξωτό φόρεμα με ασύμμετρα κοψίματα από τη συλλογή FW 19.

 

Η Άννα Πρέλεβιτς φόρεσε μεταξωτό πουκάμισο και φούστα από την Tommy Hilfiger Runway συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

 

Η Ζέτα Τσακούμη φόρεσε ένα γκρι printed μεταξωτό φόρεμα από τη συλλογή TommyXZendaya FW 19 και η  Κάτια Δέδε  ένα δερμάτινο παντελόνι με snake print και ένα μαύρο πουκάμισο με χρυσά κουμπιά από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

 

Η Ειρήνη Κολιδά φόρεσε ένα λευκο μεταξωτό tie neck πουκάμισο με γκρι ψηλόμεσο παντελόνι με το χαρακτηριστικό TH μονόγραμμα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

 

Η Δώρα Κατσικογιάννη φόρεσε ένα runway κρουαζέ μεταξωτό φόρεμα με μπορντώ και μπλε ρίγες από τη συλλογή FW 19.

 

Ο Χάρης Ντάβλας φόρεσε ένα γκρί καρό σακάκι με γκρί παντελόνι από τη συλλογή Tailored για το Φθινόπωρο 2019.

 

Ο Κωνσταντίνος Δανός φόρεσε FW 19 TommyXLewis total look με μπλέ σκούρο τζιν, ένα color block rugby shirt σε μπορντώ και μαύρο χρώμα καθώς και expedition trail μποτάκια σε μπορντώ και λευκό χρώμα.

 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φόρεσε ένα FW 19 TommyXLewis total look με μπλέ σκούρο τζιν, λευκό t-shirt με το χαρακτηριστικό LH flag μονόγραμμα της συλλογής, ένα δίχρωμα μπεζ-μαύρο μπουφάν καθώς και μαύρα varsity chunky mid sneakers.

 

Έβελιν Καζαντζόγλου, Τζίνα Δραγώνα, Ραμόνα Βλαντή.

 

Γιώργος Κρικοριάν, Χρήστος Νέζος, Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Rachel Owiti

 

Δώρα Κατσικογιάννη, Βασίλης Μίχας, Ζέτα Τσακούμη.

 

Σίλια Ποτιούδη, Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά.

 

Photo Credit: Studio Panoulis Photo Agency

 

tommy.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath