Home / Good Life  / Art & Culture  / Ένα έργο τέχνης που ταξιδεύει στους ουρανούς!

Ένα έργο τέχνης που ταξιδεύει στους ουρανούς!

 Το πελώριο αερόστατο του σύγχρονου καλλιτέχνη KAWS ταξιδεύει στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης συνεργάζεται με το δημιουργικό πρακτορείο AllRightsReserve και μεταφέρει τη σειρά έργων του “KAWS:HOLIDAY” σε παγκόσμια περιοδεία. Τα φουσκωτά έργα του εμφανίστηκαν πρώτη φορά το 2018, στη Σεούλ και έκτοτε έχουν παρουσιαστεί σε αρκετές τοποθεσίες. Έχουν περιπλανηθεί στη λίμνη Σεκτσόν της Σεούλ, στο λιμάνι του Χονγκ Κόνγκ και στην Ταϊπέι.

Αυτή τη φορά, η αιωρούμενη μορφή του πετάει σε άλλες μητροπόλεις του κόσμου, σε Αυστραλία, Κίνα, Τουρκία και Ισπανία. Η διαδρομή θα καθοριστεί από τη ζήτηση για πακέτα πτήσης δύο ή τριών ατόμων (άγνωστης τιμής). 

 

 

 

Το γλυπτό αερόστατο είναι από τα μεγαλύτερα έργα τέχνης στον κόσμο, με ύψος 42 μέτρων. Σκοπός του δημόσιου έργου είναι να αλληλεπιδράσει με το κοινό και να προσφέρει μια στιγμή έκπληξης στους ανθρώπους. 

 

 

 

Αρχικά, φιλοξενείτε στο Μπρίστολ σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ αερόστατων της Ευρώπης. Κατέγραψαν το εντυπωσιακό έργο να ξεπροβάλλει πίσω από τα δέντρα, καλύπτοντας με τα χέρια του τα μάτια του. 

 

 

 

 

 Ανακαλύψτε περισσότερα για τον KAWS εδώ!

 

⇒ Δείτε ακόμα: Έργα του David Hockney προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου!

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein