Home / Family  / Ένας μπαμπάς γεμάτος φαντασία στο Instagram, μας ανεβάζει τη διάθεση!

Ένας μπαμπάς γεμάτος φαντασία στο Instagram, μας ανεβάζει τη διάθεση!

Ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους!

Ο Βέλγος Kenny Deuss είναι ο πιο “τρελός” και γεμάτος φαντασία μπαμπάς του Instagram, αφού μέσα από τον λογαριασμό  του @onadventurewithdad μας καλωσορίζει στον δικό του μοναδικό κόσμο, όπου η πατρότητα εμπεριέχει σίγουρα πολύ χιούμορ!

 

Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν άρχισε να στέλνει στη γυναίκα του, Tineke Vanobbergen, φωτογραφίες του ίδιου και της κόρης τους, Alix, σε “επικίνδυνα” ενσταντανέ, τις οποίες στη συνέχεια αποφάσισε να εντάξει στον προσωπικό του Instagram account, που πλέον ακολουθείται από εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι δε χορταίνουν να βλέπουν τα κατορθώματα του αστείου μπαμπά!

 

 

Φυσικά όλες οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα photoshop, όμως, μοιάζουν κάτι παραπάνω από αληθινές, με μερικές από αυτές να μας προκαλούν εκτός από άφθονο γέλιο και λίγο… άγχος -ειδικά εμάς τις μαμάδες.

 

Όπως λέει ο ίδιος ο Deuss, οι φωτογραφίσεις είναι μια διαδικασία που απολαμβάνουν πολύ ο ίδιος και οι δύο πια κόρες του, αν και εκείνες δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει.

 

 

 

Μάλιστα, ο ίδιος δημιούργησε και site, το www.onadventurewithdad.com, όπου μπορεί κανείς να επιλέξει κάποιο από τα προτεινόμενα, αστεία templates και να αποκτήσει τη δική του εκτυπωμένη φωτογραφία, με πρωταγωνιστές τη δική του οικογένεια!

 

Aναμένουμε τις επόμενες περιπέτειές τους!

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath