Home / Good Life  / Ένας αλλιώτικος κόσμος στη Ζανζιβάρη!

Ένας αλλιώτικος κόσμος στη Ζανζιβάρη!

Ζανζιβάρη

Στην Αφρική βρίσκονται ένα σωρό κρυφά διαμαντάκια-προορισμοί. Εμείς σου προτείνουμε να επισκεφτείς τη Ζανζιβάρη!

 

Ζανζιβάρη

 

Στην Ανατολική Αφρική, πολύ κοντά στη Τανζανία, βρίσκεται ένα σύμπλεγμα νησιών όπου οι άνθρωποι ζουν πολύ διαφορετικά από εμάς. Λένε ότι η φιλοσοφία ζωής τους στηρίζεται στη χαλαρότητα, την ηρεμία και στις απλές απολαύσεις. Η Ζανζιβάρη έχει ευλογηθεί από τη φύση, καθώς ο συνδυασμός πράσινου και γαλάζιου κυριαρχεί, με τα πολλά φυτά και τις μαγικές παραλίες! Στην περιοχή θα ζήσεις one of kind εμπειρίες, ανακαλύπτοντας μία πολυδιάστατη κουλτούρα, που αν δε τη ζήσεις δύσκολα να καταλάβεις πόσα μπορεί να προσφέρει.

 

 

Σίγουρα ένας λόγος για να την επισκεφτείς είναι οι παραδεισένιες παραλίες της! Θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα είναι για πάντα καλοκαίρι. Αυτό, όμως, που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι έχει επιρροές από τρεις διαφορετικές κουλτούρες. Την ευρωπαϊκή, την αφρικανική και την αραβική. Η πλούσια ιστορία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε γεμίζει εμπειρίες και οι άνθρωποι και τα μαγικά φυσικά τοπία ανοίγουν την ψυχή σου.

 

Στα χωριά των ντόπιων στην Ενδοχώρα θα δεις τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν οι άνθρωποι στη Ζανζιβάρη. Θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευγνώμων για όσα έχεις και θεωρείς δεδομένα. Από το ταξίδι σου μην παραλείψεις τη βόλτα σου στην Λίθινη Πόλη, στο κέντρο. Ιδιαίτερες πόρτες, μυρωδιές, χαμογελαστοί άνθρωποι και γεύσεις ολοκληρώνουν ένα ταξίδι εμπειρία ζωής!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.