Home / Family  / Άνοιξη & Πάσχα στο Mediterranean Cosmos!

Άνοιξη & Πάσχα στο Mediterranean Cosmos!

cozyvibe easter mediterranean cosmos
Υποδεχθείτε την άνοιξη και ζήστε μια υπέροχη πασχαλινή εμπειρία στο Mediterranean Cosmos.

Στο Mediterranean Cosmos, τον απόλυτο προορισμό shopping και διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα υποδεχθείτε την Άνοιξη και θα γιορτάσετε το Πάσχα, με ξεχωριστές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

 

Παπαγάλοι, λουλούδια, λαγοί και πεταλούδες καταλαμβάνουν το εμπορικό κέντρο και δημιουργούν την πιο ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

 

Παράλληλα, από τις 30 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Απριλίου, πρωτότυπα εικαστικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες ανεβάζουν τη διάθεση!

 

Στο Σπίτι του Δάσους (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1) και το Αυγόσπιτο (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1) θα κατασκευάσετε κουνελάκια, καροτάκια, κοτοπουλάκια από κουκουνάρια, ανοιξιάτικα στεφανάκια, πασχαλινά αυγά, πολύχρωμες καραμέλες και πολλές ακόμα ευφάνταστες δημιουργίες, ενώ οι φίλοι της LEGO® θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους ήρωες της LEGO® CITY, LEGO® FRIENDS και LEGO® DUPLO.

 

Παράλληλα, καλλιτέχνες της πόλης θα σας περιμένουν για να αποτυπώσουν την πιο αστεία πλευρά του εαυτού σας με μοναδικές καρικατούρες (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0)!

 

Δείτε  το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath