Home / Lifestyle  / Celebrities  / Άννα Αργυρού: Η νικήτρια του The Voice στο πρώτο της single και video clip!

Άννα Αργυρού: Η νικήτρια του The Voice στο πρώτο της single και video clip!

Άννα Αργυρού

Η Άννα Αργυρού, η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της single και video clip, με τίτλο Λογική.

 

 

Η 17χρονη Άννα Αργυρού μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη της εμφάνιση στα blind auditions! Με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο του νικητή της φετινής σεζόν με τη βοήθεια του coach της Σάκη Ρουβά. Τώρα, η μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece 2021 κυκλοφορεί το πρώτο της single και video clip, με τίτλο Λογική, από τη Minos EMI. Εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται με το τραγούδι και τώρα το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Ένα υπέροχο τραγούδι με ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

 

 

Για τις ανάγκες του video clip, η Άννα Αργυρού και το σκηνοθετικό team βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας. Μάλιστα, την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλική έκδοση του τραγουδιού. Το Give Me Love θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Στο πλευρό της Άννας, κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού, βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα. Κατεύθυνε και συμβούλεψε την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

 

 

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence. Ένα team που τελευταία μάς έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Ανάμεσά τους οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας και η «Στάχτη» της Άσπας. Η  Άννα Αργυρού έκανε μία εκπληκτική αρχή!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.