Home / Good Life  / Art & Culture  / Άγρια Νύχτα: Μία εναλλακτική χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Άγρια Νύχτα: Μία εναλλακτική χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Άγρια Νύχτα

Κανείς δεν τα βάζει με τον Άγιο Βασίλη. Η καινούργια Χριστουγεννιάτικη ταινία Άγρια Νύχτα είναι ιδανική για τις φετινές γιορτές!

 

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι συνήθως γεμάτες ρομαντισμό ή δράματα. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό εδώ και καιρό και μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους ήρθε. Η Άγρια νύχτα είναι μία ταινία με χιούμορ και δράση, αλλά και με μερικές δόσεις thriller. Αποδεικνύει ότι κανείς δεν τα βάζει με τον Άγιο Βασίλη χωρίς συνέπειες. Μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου ο αγαπημένος Άγιος είναι έτοιμος να μοιράσει τα δώρα. Σε ένα από τα σπίτια που επισκέπτεται συναντάει μία ομάδα μισθοφόρων, η οποία κρατάει ομήρους. Συνεπώς αναγκάζεται να αφήσει τα δώρα για λίγο και να βγάλει από τον σάκο του όπλα για να τους αντιμετωπίσει.

 

 

Η Άγρια Νύχτα έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 8 του μηνός και από τότε έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές. Πολλοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν αναφορές σε classic Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, όπως το Πολύ σκληρός για να πεθάνει και το Μόνος στο σπίτι. Το σενάριο υπογράφου οι Pat Casey και Josh Miller και τη σκηνοθεσία ο Tommy Wirkola. Ο David Harbour, γνωστός από τη σειρά Stranger Things, υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. Μαζί του οι: John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet, Alex Hassell.

 

Κεντρική photo: Screen shot

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.