Home / Fashion  / Συμβουλές για… petite fashionistas!

Συμβουλές για… petite fashionistas!

petite fashion tips cozyvibe
Tips που κολακεύουν το ύψος σας.

Αν οι αναλογίες σας δε θυμίζουν supermodel κι ανήκετε στην κατηγορία των ακριβών αρωμάτων σε… μικρά μπουκαλάκια, τότε πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στα σύνολα που επιλέγετε, προκειμένου να τονίσετε τα μέρη του σώματός σας που κολακεύουν το ύψος και τη σιλουέτα σας.

petite fashion tips cozyvibe

Δοκιμάστε φορέματα στενά στη μέση ή δέστε μια ζώνη γύρω από αυτή. Με αυτόν τον τρόπο, τα πόδια σας θα φαίνονται και πιο μακριά.

petite fashion tips cozyvibe

Το ίδια συμβαίνει με τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα οποία τονίζουν τη μέση και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται ψηλότερα. Επιλέξτε ανάμεσα σε palazzo pants ή παντελόνια που στενεύουν στον αστράλαγο, ενώ μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε και μια μοντέρνα ψηλόμεση φούστα.

petite fashion tips cozyvibe

Τα kitten-heels επανήλθαν δριμύτερα στο fashion προσκήνιο και αποτελούν ιδανική επιλογή για όσες δεν είναι μεγάλες fans των ψηλοτάκουνων.

petite fashion tips cozyvibe

Αν ανήκετε στην κατηγορία των petite fashionistas, αποφύγετε το layering, καθώς θα τονίσει ακόμα περισσότερο το ύψος σας. Αντίθετα, δοκιμάστε το oversized trend, φορώντας μια ανάλογη ζακέτα πάνω από ένα στενό φόρεμα.

petite fashion tips cozyvibe

Επίσης, σημαντικό είναι τα ρούχα να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα και τις αναλογίες σας. Αν κάτι σας έρχεται μακρύ ή φαρδύ, δώστε το σε έναν επαγγελματία για να σας το διορθώσει. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να διπλώσετε μπατζάκια και μανίκια, καθώς το σύνολο χάνει αμέσως την κομψότητά του.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?