Home / Wellness  / Health  / Το IAKENTRO σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νέα σου οικογένεια!

Το IAKENTRO σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νέα σου οικογένεια!

ΙΑΚΕΝΤΡΟ
Η 15η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας και είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για την υπογονιμότητα των ζευγαριών. Δυστυχώς, χρόνο με τον χρόνο, η μέρα αυτή αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες τείνουν να προσδώσουν στην υπογονιμότητα διαστάσεις επιδημίας. IAKENTRO

 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σήμερα, 1 στις 6 γυναίκες και άντρες έρχεται αντιμέτωπη/ος με την υπογονιμότητα.και καλείται να βρει τις λύσεις, που θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού. Σύμμαχος των υπογόνιμων γυναικών και αντρών σε αυτόν τον αγώνα είναι το εξειδικευμένο επιστημονικά κέντρο υπογονιμότητας IAKENTRO. Πρωτοπόρο στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένο, το IAKENTRO αποτελεί τη διαχρονικά εγγυημένη πρόταση στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,.που υποστηρίζεται από άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.και παγκοσμίως αναγνωρισμένους συνεργάτες.

 

 

Εμπειρία και εξειδίκευση με κέντρο τον άνθρωπο

Το κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1988, στη Θεσσαλονίκη.και έκτοτε δίνει σύγχρονες λύσεις σε όλα τα προβλήματα υπογονιμότητας. Σε έναν υπερσύγχρονο ιατρικό χώρο, το IAKENTRO παρέχει πρωτοποριακές και εξειδικευμένες υπηρεσίες.στους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εμβρυομητρικής ιατρικής, της γενετικής και της μοριακής βιολογίας. Παράλληλα και αναγνωρίζοντας την τεράστια ψυχολογική πίεση που βιώνουν τα υπογόνιμα ζευγάρια,.το κέντρο εστιάζει και στην ψυχολογική υποστήριξή τους,.στοχεύοντας στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στον τομέα της πρόληψης, όσο και της θεραπείας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο ιατρικός τουρισμός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα από το IAKENTRO.

 

IAKENTRO

 

Η υψηλή ποιότητα λειτουργίας του κέντρου και η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών του,.σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, που ξεπερνούν το 60% και μετρώνται με τις γεννήσεις περισσότερων από 15.000 παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο, καθιστούν το IAKENTRO πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

 

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Για να παρέχει υπηρεσίες κάτω από άριστες συνθήκες και για να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε υπογόνιμου ζευγαριού, το IAKENTRO έχει οργανώσει πρωτοποριακές και εξειδικευμένες μονάδες, σε ένα περιβάλλον γεμάτο σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.

 

IAKENTRO

IAKENTRO

 

Πιο αναλυτικά, το κέντρο διαθέτει Τμήματα Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Γενετικής – Προγεννητικού Ελέγχου, Ενδοσκόπησης και Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας, καθώς επίσης Εργαστήρια Εμβρυολογίας, Ανδρολογίας, Ενδοκρινολογίας και Γενετικής – Μοριακής Βιολογίας.

 

Πέραν όλων των σύγχρονων μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Εξωσωματική Γονιμοποίηση IVF, Ενδομήτρια Σπερματέγχυση IUI, Μικρογονιμοποίηση ICSI, Εργαστηριακή Ωρίμανση Ωαρίων IVM, κ.ά.), το IAKENTRO εμβαθύνει στη Διερεύνηση της Γυναικείας και Αντρικής Υπογονιμότητας και στον Προεμφυτευτικό Γενετικό Έλεγχο.

 

Επίσης, το κέντρο διαθέτει ένα εύρος υπηρεσιών που μπορούν να διασφαλίσουν τη Διατήρηση της Γονιμότητας και την Κατάψυξη Γενετικού Υλικού, αλλά και Προγράμματα Δωρεάς (Σπέρματος, Ωαρίων, κ.ά.).

 

Όποια κι αν είναι, λοιπόν, η αιτία που σε έχει φέρει αντιμέτωπη ή αντιμέτωπο με την υπογονιμότητα, στο IAKENTRO θα βρεις την επιστημονική απάντηση και τις λύσεις που αναζητάς.

 

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου με το εξειδικευμένο προσωπικό του και έλα ένα βήμα πιο κοντά στη νέα σου οικογένεια!

 

iakentro logo

Θεσσαλονίκη:

Αγ. Βασιλείου 4, Τ. +30 2310 325 525

[email protected]

 

Αθήνα:

Φραγκοκκλησιάς 4, Μαρούσι, Τ. +30 210 617 9340

[email protected]

 

www.iakentro.com

FB: @iakentroivf

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?