Home / Beauty  / Οι top 6 θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος, από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

Οι top 6 θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος, από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

top 6 θεραπείες

Ποιες είναι οι top 6 θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος; Ανακαλύψτε τες παρακάτω!

 

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα μας υφίσταται αλλαγές που μπορεί να το κάνουν να φαίνεται θαμπό, κουρασμένο και λιγότερο ζωντανό. Ενώ ορισμένοι μπορεί να θεωρούν τις χειρουργικές επεμβάσεις ως λύση, υπάρχουν και αρκετές μη χειρουργικές επιλογές που μπορούν να αναζωογονήσουν αποτελεσματικά το δέρμα χωρίς την ανάγκη επεμβατικών μέτρων. Είτε ο στόχος είναι η μείωση των ρυτίδων είτε η βελτίωση της υφής του δέρματος είτε η αποκατάσταση της λάμψης της επιδερμίδας σας, διαβάστε παρακάτω τις 6 κορυφαίες θεραπείες για να το καταφέρετε.

 

Aναζωογόνηση του δέρματος με Fillers

Τα δερματικά fillers είναι ενέσιμες θεραπείες που μπορούν να αποκαταστήσουν τον όγκο σε περιοχές του προσώπου που έχουν χάσει την πληρότητά τους με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιούνται συνήθως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και της απώλειας όγκου του προσώπου. Τα fillers περιέχουν ουσίες όπως το υαλουρονικό οξύ, οι οποίες προσελκύουν και διατηρούν την υγρασία στο δέρμα. Ως αποτέλεσμα έχετε μια πιο σφριγηλή και λεία εμφάνιση. Η διαδικασία είναι γρήγορη και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν μη χειρουργική αναζωογόνηση του δέρματος.

Aναζωογόνηση του δέρματος με Botox

Το βοτοχή βοτουλινική τοξίνη είναι μια νευροτοξίνη που εγχέεται σε συγκεκριμένους μύες για να τους χαλαρώσει προσωρινά και να μειώσει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση δυναμικών ρυτίδων, όπως τα πόδια της χήνας και οι γραμμές του μετώπου. Οι θεραπείες Βοτοχ είναι σχετικά γρήγορες και απαιτούν ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν για αρκετούς μήνες. Οι τακτικές ενέσεις Βοτοχ μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας πιο νεανικής και αναζωογονημένης εμφάνισης.

 

Aναζωογόνηση του δέρματος με χημικά peeling

Τα χημικά peelings περιλαμβάνουν την εφαρμογή ενός χημικού διαλύματος στο δέρμα, το οποίο προκαλεί απολέπιση. Αυτή η διαδικασία διεγείρει την ανάπτυξη νέων, υγιών κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα μια πιο λεία, ομοιόμορφη επιδερμίδα. Τα χημικά peelings μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση ρυτίδων, ουλών ακμής, υπερμελάγχρωσης και ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος. Τα χημικά peelings κυμαίνονται από επιφανειακά έως βαθιά, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα και τη σοβαρότητα των προβλημάτων του δέρματος.

 

Aναζωογόνηση του δέρματος με Microneedling με Dermapen 4

Το Dermapen 4 αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μορφή microneedling. Πρόκειται για μια συσκευή μικροβελονισμού η οποία φέρει στο άκρο της μικροσκοπικές βελόνες. Η συσκευή κινείται στο δέρμα με κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες κινήσεις, προκαλώντας απόλυτα ελεγχόμενους και ασφαλείς μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται τα ενεργά συστατικά (όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα) έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα. Επιπλέον ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία της παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα ο ίδιος ο οργανισμός να παράγει τις πολύτιμες ουσίες που συμβάλλουν στην επούλωση και την ανάπλαση. Έτσι το Dermapen 4 καταφέρνει να αναζωογονεί το δέρμα και να χαρίζει και πάλι τη χαμένη σφριγηλότητα και νεανική υφή στην επιδερμίδα.

 

Aναζωογόνηση του δέρματος με Sculptra

Το Sculptra είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο. Περιλαμβάνει ένα ενέσιμο υλικό, το πολυ-L-γαλακτικό οξύ, το οποίο έχει την ιδιότητα να διεγείρει με φυσικό τρόπο τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν κολλαγόνο. Ενώ οι υπόλοιπες ενέσιμες θεραπείες αντιμετωπίζουν μόνο τις ρυτίδες και τις γραμμές, το Sculptra προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Αποκαθιστά και την απώλεια όγκου που υπάρχει στο πρόσωπο (για οποιοδήποτε λόγο). Το Sculptra ενίεται στο δέρμα και σε περιοχές που παρουσιάζουν έλλειψη λίπους ή/και όγκου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μια φρέσκια, νεανική, πιο σφριγηλή όψη, με αποτελέσματα μάλιστα που διαρκούν.

 

Aναζωογόνηση του δέρματος με Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία απολέπισης για την αναζωογόνηση του δέρματος που αφαιρεί απαλά το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Αφήνει το δέρμα πιο λείο και με περισσότερη φρεσκάδα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει την υφή και τον τόνο του δέρματος, να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να ενισχύσει τη συνολική λάμψη. Η δερμοαπόξεση είναι κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος. Δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, καθιστώντας την προσιτή επιλογή για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό!.Μπορείτε να καθορίσετε το καταλληλότερο σχέδιο θεραπείας με βάση τις δικές σας ανάγκες και να επιτύχετε πιο λείο και ομοιόμορφο δέρμα εγκαίρως για το καλοκαίρι. Βγείτε στην παραλία με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και απολαύστε κάθε στιγμή κάτω από τον ήλιο! Επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη και βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει!

www.vadarli.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.