
Μετά από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις, το Dine Athens της Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard®, επιστρέφει για 7η χρονιά, για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε περισσότερα από 100 εστιατόρια της Αθήνας -ανάμεσά τους και βραβευμένα με αστέρια Michelin!
Έως τις 21 Μαρτίου, μπορούμε να δειπνήσουμε σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, επιλέγοντας ανάμεσα σε Γαλλική, Ελληνική, Ελληνική – Δημιουργική, Μεσογειακή, Ιταλική, Διεθνής, Ιαπωνική, Μεξικάνικη, Ινδική και Ταϊλανδέζικη κουζίνα. Ενδεικτικά, μερικά μόνο από τα εκλεκτά εστιατόρια, που υπόσχονται να μας χαρίσουν αλησμόνητες γευστικές εμπειρίες, είναι τα Βαρούλκο Seaside, Σπονδή, Ψωμί & Αλάτι, Athénée, Botrini’s, CTC Urban Gastronomy, Hervé Restaurant, Hytra, Matsuhisa Athens, Pharaoh, Proveleggios, Simul, κ.ά.
Παράλληλα, το 7ο Dine Athens επιφυλάσσει μία σειρά γευστικών εμπειριών αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®. Πιο συγκεκριμένα:
Global Star Chef Nights
6 & 7.3.2023
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin chef Rafael Cagali παρουσιάζει στη Σπονδή ένα μοναδικό menu, διαμορφωμένο αποκλειστικά για τις δύο βραδιές.
Cooking Masterclasses
4.3.2023
Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς προσκαλεί στο Sweet Alchemy powered by LURPAK®, σε ένα γλυκό masterclass με θέμα τη μοναδική και αγαπημένη σοκολάτα.
5 & 19.3.2023
Η Γωγώ Δελογιάννη μαγειρεύει με τους μικρούς λάτρεις της γαστρονομίας στη Στοά Κεραμεικός, σε ένα σεμινάριο – παιχνίδι όπου τα παιδιά 4-10 ετών μαθαίνουν να δημιουργούν αλμυρά και γλυκά snacks.
11.3.2023
Η Madame Ginger και η ομάδα της μας υποδέχονται στην κουζίνα του Madame Ginger’s Food Studio,.για να μαγειρέψουν live συνταγές από το τελευταίο τους βιβλίο GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ.
12.3.2023
Ο Πάνος Ιωαννίδης μάς περιμένει στο Oz37 Gastronomy Studio powered by LURPAK® με δύο μοναδικά masterclasses. Το πρώτο αφιερωμένο στην pasta fresca και το δεύτερο σε συνταγές για vegetarian risotti.
https://www.instagram.com/p/Co-cAcSts_7/
Dine Art Experiences
Η υψηλή γαστρονομία συναντά την Τέχνη στο Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή (11.3.2023) και στο Μουσείο Μπενάκη (18.3.2023).
Meet the Chef Dining Experiences
7.3.2023
The Zillers | Παύλος Κυριάκης
14.3.2023
Herve | Herve Pronzato & Γρηγόρης Κίκης
Wine Masterclasses
9.3.2023
Το Simul Restaurant και ο σεφ Νίκος Θωμάς υποδέχονται το Κτήμα Άλφα σε ένα διαφορετικό Wine Masterclass!
13.3.2023
Ένα μοναδικό event οινογευσίας από το Κτήμα Άλφα στο εμβληματικό Athénée.