Home / Family  / Γυμναστική με το μωρό: γιατί πρέπει να την δοκιμάσετε!

Γυμναστική με το μωρό: γιατί πρέπει να την δοκιμάσετε!

Γυμναστείτε με το μωρό σας, κάνει καλό! 

Αν είστε μαμά δεν χρειάζεται να αφήσετε το μωρό σας σπίτι για να ξεκινήσετε ξανά γυμναστική. Απλά κάντε γυμναστική μαζί με το μωρό σας και φτιάξτε ξανά το σώμα που ονειρεύεστε. Η άσκηση μαζί με το μωρό είναι ευεργετική τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας και μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε την σιλουέτα σας διασκεδαστικά. Γιατί: 

 

Βελτιώνει τον ύπνο σας!

Είναι γνωστό πως η άσκηση βοηθά στην χαλάρωση και μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του ύπνου. Όταν λοιπόν κάνετε ασκήσεις μαζί με το μωρό σας, το βοηθάτε να νιώσει πιο ήρεμο, να χαλαρώσει και να κοιμηθεί καλύτερα! Ακόμη, καθώς το μωρό σπαταλά ενέργεια κατά την διάρκεια της γυμναστικής σας είναι επόμενο πως θα κοιμηθεί ευκολότερα και περισσότερο, πράγμα που σημαίνει πως και εσείς θα κοιμηθείτε περισσότερο! 

 

 

Ενισχύει το δέσιμο μεταξύ μαμάς και μωρού.

Κατά την διάρκεια της γυμναστικής με το μωρό σας έρχεστε πιο κοντά και ως αποτέλεσμα ενισχύετε το δέσιμο με μαζί του. Η μητέρα περνάει αποκλειστικό και ποιοτικό χρόνο με το μωρό της, επικοινωνεί μαζί του και μαθαίνει να αναγνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες του. 

 

Θέτει υγιείς βάσεις. 

Η γυμναστική με το μωρό σας, αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να διδάξετε σε εκείνο την αξία της άσκησης και να θέσετε ισχυρά θεμέλια που θα μπορεί να ακολουθήσει και στην υπόλοιπη ζωή του. Με λίγα λόγια βοηθάτε το μωρό να αποκτήσει μια συνήθεια η οποία είναι πολύ σημαντική για την υγεία του. 

 

 

Βοηθά στην ανάπτυξη του μωρού. 

Η γυμναστική κάνει αδιαμφισβήτητα καλό στην δική σας υγεία και σιλουέτα και παράλληλα ωφελεί στην ανάπτυξη του μωρού. Μέσα από την από κοινού άσκηση, το μωρό μπορεί να αναπτύξει γνωστικές και φυσικές ικανότητες, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την συνολική ανάπτυξή του. 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!